Marine

Onze vooruitstrevende positie op het gebied van coating-chemie heeft geresulteerd in biobased coatings met een extreem lage VOS-waarde voor civiele werken, on-en offshore industrie, de scheepsbouw en -reparatie sector.

De marine- en offshore-sectoren vormen een veeleisende markt. Onze vooruitstrevende positie op het gebied van coating-chemie heeft geresulteerd in een reeks High solids en oplosmiddelvrije coatings voor de bescherming van civiele werken, on- en offshore industrie, de scheepsbouw en -reparatie sector. De biobased UniCure productlijn biedt een breed scala aan onovertroffen producten/systemen voor de duurzame bescherming van staal onder zware belasting.

Alle producten zijn gekwalificeerd voor immersie (Norsok M501), ze zijn ‘ocean proof’, slijtvast en hebben extreme mechanische eigenschappen. De Biobased UniCure Solid” serie biedt 100% oplosmiddelvrije systemen voor de optimale bescherming tegen extreme atmosferische en immersie belasting!

De juiste keuze bij het selecteren van het coatingsysteem tijdens de bouwfase verzekert u van een maximale bescherming tegen corrosie en zorgt voor langere onderhoudsintervallen en vermindering van onderhoudskosten over een lange reeks van jaren.

De volledige UniCure portfolio biedt u duurzame oplossingen voor al uw Marine en Offshore activa, waaronder schepen , boortorens en productieplatforms.

Marine Producten

Product Download (PDF) Download (PDF)
Barichlor HB Finish MSDS
Poluran Pacific Superior Datasheet MSDS
Unicure AL Mastic Datasheet MSDS
Unicure HSC Datasheet MSDS
Unicure Miox Datasheet MSDS
Unicure Solid Prime MSDS
Unicure ST Datasheet MSDS
Unicure SX Datasheet MSDS

Marine Technologieën

UnicureBiobased high solids en oplosmiddelvrije heavy duty, mastic epoxy coatings met superieure eigenschappen.

Marine Case studies