Ondernemer met visie: Geert Duijghuisen

Deze maand in Regio Business een interview met Geert Duijghuisen (DGA Baril Coatings) een rationeel filosoof die verf ontwikkelt en verkoopt.

Lees artikel

Versneld afscheid van fossiele grondstoffen

In navolging van de productlijn Copperant worden alle productlijnen van Baril Coatings gefaseerd omgezet naar biobased grondstoffen. Baril Coatings neemt daarmee haar verantwoordelijkheid om pro-actief te beantwoorden aan invulling van de Sustainable Development Goals van de Verenigde Naties.

Lees artikel

Oproep aan de branche: Beweeg mee!

In Regio Business van deze maand een artikel met onze technisch directeur Joost Broeders over het in beweging krijgen van de chemiebranche.

Lees artikel

Chemie maakt het leven aangenamer

Het BOB Debat met als thema: "Chemie maakt het leven aangenamer" vond plaats op het hoofdkantoor van Baril Coatings in ‘s-Hertogenbosch. De elf deelnemers hebben onder andere gesproken over  duurzaamheid en hoe ze dit toepassen binnen hun organisatie.

Lees artikel

Nieuwe duurzame coatings: méér met minder

In Beton & Staalbouw van deze maand een artikel met onze salesmanager Hans Jansen over DualCure en SteelKote. 

Lees artikel

Nieuwe distributeur in Noord-Ierland

Baril Coatings heeft de ambitie haar merken wereldwijd krachtig te positioneren. Om deze ambitie kracht bij te zetten, hebben wij per 20 maart een nieuwe distributeur in Noord-Ierland, Premier Protective Coatings (PPC).

Lees artikel

Grondstof mica kinderarbeid vrij

In de media is momenteel volop aandacht voor de grondstof mica. Ook wij gebruiken deze grondstof, maar halen het uit landen waar de winning aan de strengste richtlijnen voldoet.

Lees artikel

Uitbreiding salesteam

Baril Coatings heeft de ambitie haar merken wereldwijd krachtig te positioneren. Om deze ambitie kracht bij te zetten, hebben wij ons team wederom uitgebreid met een aantal mensen. De afdeling Sales wordt versterkt met de komst van Gökan Kisabacak en Dirk de Vries. We stellen ze graag even kort aan u voor.

Lees artikel

Personeelsuitbreiding lab

In het hypermoderne nieuwe laboratorium van Baril Coatins zijn per 1 februari Willy Boeijen, Menno van Haaften en Thijs Deenik aan de slag. We stellen ze graag even kort aan u voor.

Lees artikel

Verkleinen van onze global footprint

Op donderdag 18 januari presenteert Baril Coatings zich op het nieuwjaarsevent van MVO Nederland. Ontmoet ons op Plein 6 en meet uw global footprint.

Lees artikel

Zonder duurzaamheid geen bestaansrecht

Teun en Jeroen Duijghuisen over onze missie en visie op een duurzame toekomst.

Lees artikel

Introductie twee nieuwe productlijnen

SteelKote en DualCure; twee nieuwe productlijnen voor staalbouw en industrie.

Lees artikel

Nieuw hypermodern lab geopend

Tijdens de open dag op 11 november jl. is het nieuwe hypermoderne laboratorium geopend.

Lees artikel

1026 zonnepanelen op locatie Den Bosch

Onze ambitie is meer bereiken met minder. Dit doen we met de zon als onze energiebron. Vanaf vandaag zijn onze 1.026 zonnepanelen in gebruik.

Lees artikel

Ontmoet ons op de Staalbouwdag

Ontmoet ons tijdens de Staalbouwdag op onze stand (nr. 430) in De Kromhouthal in Amsterdam.

Lees artikel

Geert Duijghuisen treedt terug uit VVVF

Geert Duijghuisen, eigenaar van de Baril Coatings groep met de merken Baril, Fortis en Copperant treedt terug als bestuurslid van de VVVF.

Lees artikel
close This website is also available in English. Click here to visit the English version