Ontdek onze innovaties op Surface 2016

De vakbeurs voor oppervlaktetechniek | 4 -6 oktober Brabanthallen 's-Hertogenbosch 28 September 2016

Baril Coatings laat op de Surface 2016 zien hoe u oppervlaktes duurzaam kunt beschermen door toepassing van onze gepatenteerde dunne-laag technologie. De Dual Cure Chemistry technologie staat garant voor een snelle uitharding, een sterke hechting, ongekende slijtvastheid, extreme buitenduurzaamheid en corrosiebescherming.

Met het oppervlak maakt u het verschil

Ontdek nieuwe mogelijkheden

Oppervlaktetechniek staat aan de basis van praktisch alle producten. De branche is volop in beweging, bijvoorbeeld op het gebied van duurzaamheid, biobased grondstoffen, 3D-(metal)printing, precisietechniek, 'smart' coatings, (hybride) materialen, plasmatechniek, hechting en nanotechnologie. Er is heel veel mogelijk met oppervlaktetechniek, om producten te laten doen wat ze moeten doen, het toevoegen van extra functionaliteiten en om het product een fraai uiterlijk te geven. U zult er versteld van staan.

Klik hier om u voor te registreren voor een gratis bezoek.

De vakbeurs is met haar exposities Wrapping, Glass Unlimited, Colour & Design, Trots op het Werk, Surface Solutions, de ION Borghardt Award, en diverse voordrachten, een inspiratiebron van formaat. Ook het Reinigingsplein, het 3D-Printingplein en het Surface Lab zorgen ervoor dat u in één klap op de hoogte bent van de nieuwe technologische ontwikkelingen. U kunt er zich optimaal oriënteren voor uw beste make-or-buy beslissing, de meest gunstige investering, het ideale bestek of de optimale oppervlaktebehandeling voor uw vraag.

Surface 2016 is met meer dan 175 exposanten uit binnen- en buitenland de grootste vakbeurs in de Benelux op het gebied van oppervlaktebehandeling van materialen.

Bijlagen: Surface 2016 Brochure.pdf